Kerosene

Ennen harjoitusta nautittava uuden sukupolven latausjuoma sinulle, joka haluat kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa.

Maut:

YLEISTÄ

SportLife Nutrition® Kerosene on kehitetty parantamaan kovien fyysisten harjoitusten tehoa äärimmilleen. Se on uuden polven latausjuoma, joka sisältää runsaasti erilaisia ainesosia, joilla jokaisella on erilaisia toimintamekanismeja, sekä solutasolla että keskushermostoa stimuloimalla.

Erilaiset kreatiinin muodot parantavat välitöntä energiantuottoa anaerobisessa suorituksessa. AKG (arginiini-alfa-ketoglutaraatti) ja sitruliinimalaatti lisäävät typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan laajentaa laskimosuonia ja tehostaa verenvirtausta tuoden valtavan paineen harjoiteltavaan lihakseen. Yhdistelmällä on monia muitakin positiivisia vaikutuksia, esimerkiksi kasvuhormonin ja IGF-1:n tuotannon lisääminen. Beta-alaniini nostaa lihasten karnosiinipitoisuutta, minkä ansiosta maitohaponsietokyky paranee merkittävästi. Magnesiumsitraatti hydraa lihassoluja ja optimoi niiden toimintaa fyysisessä työssä. C-vitamiinin avulla vähennetään kortisolin negatiivista vaikutusta. Kerosenessa on myös ainutlaatuinen yhdistelmä noradrenaliinin ja adrenaliinin esiasteita (l-tyrosiini ja l-fenyylialaniini) sekä keskushermostoa stimuloivia aineita (kofeiini ja tauriini). Näiden neljän aineen yhteisvaikutuksesta saadaan räjähtävää potkua ja piristystä treeneihin.

Huolimatta Kerosenen erittäin voimakkaista vaikutuksista se on doping vapaa. Tuote on hiilihydraatiton, joten se soveltuu loistavasti myös painonpudottajille.

KENELLE?

Loistava latausjuoma, kun tavoitteena on kehittyä ja treenata vieläkin kovempaa.

Tuote on kehitetty täysin ilman kompromisseja, joten sitä voi lämpimästi suositella kaikille, jotka haluavat saada 100 % irti harjoituksistaan.

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

 • nopeuttaa tehokkaasti palautumista
 • parantaa suorituskykyä
 • lisää kasvuhormonin ja IGF-1:n tuotantoa
 • lisää typpioksidin tuotantoa
 • parantaa välitöntä energiantuottoa anaerobisessa suorituksessa
 • tehostaa verenvirtausta tuoden valtavan paineen harjoiteltavaan lihakseen
 • lihasvoimaa lisäävä vaikutus
 • piristävä ja energiaa antava!
 • parantaa keskittymiskykyä
 • kovempi lihaspumppi
 • edistää palautumista
 • nostaa vireystilaa
 • nopeuttaa reaktioaikaa
 • puskuroi maitohappoja

KÄYTTÖTARKOITUS

Tehonlisääjä kovaan harjoitteluun.

KÄYTTÖOHJE

Sekoita 25g (yksi mitallinen) jauhetta n. 400ml:aan kylmää vettä ja nauti 30-45 minuuttia ennen harjoitusta tyhjään vatsaan. Suositellaan sekoitettavaksi juomamixerissä. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

MAUT

omena-päärynä ja vesimeloni

PAKKAUSKOOT

400 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

AINEKSET

Omena-päärynä

Beta-Alaniini, L-arginiini-AKG, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, L-sitruliinimalaatti, tauriini, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, C-vitamiini, magnesiumsitraatti, kofeiini, omenahappo, aromi, väriaine(punajuurijauhe), makeutusaineet: (E951, E950).

Vesimeloni

Beta-Alaniini, L-arginiini-AKG, kreatiinimalaatti, kreatiinimonohydraatti, L-sitruliinimalaatti, tauriini, L-tyrosiini, L-fenyylialaniini, C-vitamiini, magnesiumsitraatti, kofeiini, omenahappo, aromi (vesimeloni), väriaine(punajuurijauhe), makeutusaineet: (E951, E950).

 

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Jälleenmyyjät:

Onneksi kaupat ottavat mielellään asiakkaiden toivomia tuotteita myyntiin.

Mikäli oma kauppasi ei vielä myy tätä tuotetta, voit esittää tuotetoiveesi suoraan kaupan henkilökunnalle tai klikata alla olevaa linkkiä, josta voit ehdottaa helposti tuotetta suosikkikauppaasi valikoimaan.

Kiitos avustasi!

Toivo haluamasi tuotetta valikoimaan:
Alepa
PRISMA (sivun alaosassa palautelomake)
S-Market (sivun alaosassa palautelomake)
K-Kaupat (Kauppakohtainen ehdotus asiakaspalautelomakkeella)
R-Kioski (sivun alaosassa palautelomake)
XXL -tavaratalot
Tokmanni
Kärkkäinen
Minimani

Arvostelut

Tuotteelle ei ole vielä arvosteluja. Jätä ensimmäinen.

Arvostele tuote