HALUAMME TARJOTA PARASTA

SportLife Nutrition® -tuotemerkille on tunnusomaista tehokkaiden sekä luotettavien urheiluravinteiden valikoima. Toimintaamme leimaavat jatkuva tuotekehitys, saumaton laadunvalvonta ja koko tuotantoketjun kattava vastuullisuus. SportLife Nutritionin® kaikki toiminta perustuu tärkeimpään arvoomme: haluamme tarjota parasta.

SportLife Nutrition® -urheiluravinteisiin luottavat yhä useammat huippu-urheilijat, sekä tavalliset kuntoilijat eri puolilla Eurooppaa.

 

VALMISTETTU SUOMESSA

Olemme SportLife Nutrition®, laatua ja terveellisyyttä rakastava urheiluravinnebrändi. Kaikki tuotteemme suunnitellaan Suomessa, sekä yli 80% tuotteista valmistetaan vastuullisesti kotimaassamme ja loput muissa EU -maissa.

LAATU, TERVEELLISYYS JA HINNOITTELU

Laadusta ja tuoteturvallisuudesta huolehtiminen on läsnä kaikessa tekemisessämme. SportLife Nutrition® -tuotteet valmistetaan korkeatasoisista raaka-aineista, joten tärkein raaka-ainetoimittajille asetettu vaatimus on laatu. SportLife Nutrition® -urheiluravinteiden suosion onkin taannut markkinoiden korkealaatuisimmat raaka-aineet sekä kuluttajaystävälliset hinnat.

MENESTYMME KULUTTAJAA KUUNTELEMALLA

SportLife Nutrition® -tuotteiden korkea laatu sekä tuotekehityksen onnistumiset eivät ole sattumaa. Kaiken tutkimuksemme lähtökohtana on kuluttajan tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen, sekä viimeisin tietämys urheiluravitsemuksesta.

SportLife Nutrition® -tuotesarjan pääsuunnittelija Matti Halonen sekä koko tuotekehitystiimimme pyrkivät kehittämään jatkuvasti uusia tuotteita, joiden ominaisuuksille on kysyntää kuluttajien keskuudessa: tehokkaita, hyvän makuisia, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea terveellisiä tuotteita. Tuotekehitystiimimme tekee tiivistä yhteistyötä kuluttajien, jälleenmyyjien, raaka-ainetoimittajien, huippu-urheilijoiden, personal trainereiden sekä ravitsemusvalmentajien kanssa. Osana tuotekehitystä tärkeässä roolissa toimii myös yli satahenkinen Team SportLife Nutrition –tiimi, joka koostuu Suomen eliittiin kuuluvista sekä sinne tähtäävistä eri urheilulajien edustajista.

MATTI "GURU" HALONEN

SportLife Nutrition® -tuotesarjan tuotekehityspäällikkö Matti ”Guru” Halonen on urheiluravitsemuksen ja laihduttamisen tunnetuimpia ja arvostetuimpia asiantuntijoita Suomessa. Useimmat varmasti muistavat hänet parhaiten suositusta TV-nelosen Fit4You kuntoiluohjelmasta, jossa hän on vetänyt ravitsemusosiot koko kolmen vuoden tuotannon ajan. Hän on myös toiminut ravintoasiantuntijana urheilukanavalla 2007-2008 pyörineessä kuntosaliharrastajille suunnatussa HCBB ohjelmassa. Hän kirjoittaa lehtiin artikkeleita ja luennoi eri asiantuntija- ja harrastajaryhmille ympäri Suomen. Lukuisat urheilujoukkueet ja yksilöurheilijat ovat saaneet ruokailuohjeensa häneltä, mainittakoon esim. Kalle Palander, Mika Halvari, Frankie Fredericks sekä suuri osa menestyneistä kansainvälisen- ja kansallisen tason suomalaisista kehonrakentajista ja body fitness -urheilijoista.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Matti ”Guru” Halonen
Tuotekehityspäällikkö / Ravintovalmentaja

TEAM SPORTLIFE - URHEILIJATIIMI

Team SportLife koostuu suomen eliittiin jo kuuluvista sekä sinne tähtäävistä urheilijoista. Team SportLife käyttävät SportLife Nutrition® tuotesarjan lisäravinteita sekä teamin jäsenet osallistuvat aktiivisesti myös tuotteiden kehittämiseen.

Lähes 300 henkinen Team SportLife urheiljatiimi suosittelee SportLife Nutrition® -urheiluravinteita.

Haluatteko yhteistyöhön SportLife Nutrition® kanssa?

Mikäli haluat mukaan Team SportLifeen, lähetä sponsorointihakemus osoitteeseen: [email protected]

Kerro itsestäsi, lajistasi ja urheilullisista tavoitteistasi? Liitä hakemukseesi myös mahdollisimman tuoreita valokuvia/videoita. Ilmoitamme päätöksestä valitulle noin viikon kuluessa. Puhelinhakemuksiin emme ehdi valitettavasti vastaamaan.

SIDOSRYHMÄT

SportLife Nutrition® tuotekehitysryhmä tekee kiinteää yhteistyötä raaka-ainetoimittajien, urheilijoiden, lääkäreiden, personal trainereiden ja ravitsemusvalmentajien kanssa. Tuotekehitysryhmä on pyrkinyt huomioimaan eri urheilulajien harrastajien tarpeet ja siksi sarjasta löytyykin toimivat urheiluravinteet kaikkiin urheilulajeihin.

SportLife Nutrition® urheiluravinteisiin luottavat yhä useammat huippu-urheilijat, sekä tavalliset kuntoilijat eri puolilla Eurooppaa.