EAA

Kaikki välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa sisältävä luonnollisesti makeutettu aidosti hyvän makuinen EAA -aminohappojuomajauhe.

Maut:

YLEISTÄ

SportLife Nutrition® EAA valmiste sisältää kaikki välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa. Näitä aminohappoja elimistö ei pysty itse valmistamaan, vaan ne on saatava ravinnosta. EAA aminohappojen lisääminen aktivoi proteiinisynteesiä ja vähentää lihaspurkua.

SportLife Nutrition® EAA valmisteeseen on lisätty vielä L-alaniini ja L-glysiini tehostamaan sokerien uudismuodostusta, solukalvojen rakentamista ja lihassolujen nestemäärän ylläpitoa. Kaikki aminohapot ovat vapaassa muodossa, jolloin ne imeytyvät erittäin tehokkaasti ja nostavat aminohappotasoja nopeasti. Tämä nopea nousu on ratkaiseva tekijä proteiinisynteesin aktivoinnissa, ei niinkään aminohappojen määrä. Siksi jo yksi 12 g:n annos EAA valmistetta riittää positiivisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Tuotetta käytetään useamman kerran päivässä vaikutusten maksimoimiseksi.

SportLife Nutrition® EAA on erittäin hyvän makuinen, liukenee helposti veteen eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita. Siinä aminohapot ovat keskenään oikeassa suhteessa, jotta optimaalinen vaikutus saavutetaan.

Tuote ei sisällä sokeria, sukraloosia, aspartaamia tai asesulfaami K:ta.

Vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja soijaton.

Tuote makeutettu STEVIA:lla, joka on täysin luonnollinen ja kaloriton makeutusaine.

 

KENELLE?

Tuotetta voidaan suositella kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville urheilijoille, kuntoilijoille ja painonpudottajille.

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • aktivoi proteiinisynteesiä
  • sisältää kaikki välttämättömät aminohapot optimaalisessa suhteessa
  • vähentää lihaskudoksen purkua energiaksi
  • tehostaa suoraan harjoituksesta palautumista
  • makeutettu stevialla
  • aminohappopitoisuus peräti 75%
  • ei sisällä lisättyä sokeria, maltoa tai aspartaamia
  • laktoositon ja gluteeniton
  • markkinoiden parhaimman makuisia EAA tuotteita, ellei paras!

KÄYTTÖTARKOITUS

Aktivoi proteiinisynteesiä ja sitä kautta tehostaa lihaskasvua ja palautumista.

 

KÄYTTÖOHJE

Sekoita 12g (yksi mitallinen) jauhetta n. 300ml:aan kylmää vettä. Tuotteen optimaalinen nauttimisaika on treenin aikana. Tuotetta voi nauttia myös ennen treeniä, treenin jälkeen ja aterioiden välissä.

Nauti annos (12g) aina, kun haluat stimuloida proteiinisynteesiä.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Tuotetta ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

 

MAUT

Mustikka/Stevia ja Päärynä/Stevia

PAKKAUSKOOT

300 g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

AINEKSET

Mustikka/Stevia

L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, L-metioniini, L-lysiini, L-alaniini, Glysiini, L-fenyylialaniini, L-tryptofaani, omenahappo, aromit, luontainen väriaine(mustikkajauhe), luontainen makeutusaine: stevioliglykosidit(E960).

 

Päärynä/Stevia

L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-treoniini, L-metioniini, L-lysiini, L-alaniini, Glysiini, L-fenyylialaniini, L-tryptofaani, omenahappo, aromit, luontainen väriaine(lehtivihreäjauhe), luontainen makeutusaine: stevioliglykosidit(E960).

 

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Jälleenmyyjät:

Onneksi kaupat ottavat mielellään asiakkaiden toivomia tuotteita myyntiin.

Mikäli oma kauppasi ei vielä myy tätä tuotetta, voit esittää tuotetoiveesi suoraan kaupan henkilökunnalle tai klikata alla olevaa linkkiä, josta voit ehdottaa helposti tuotetta suosikkikauppaasi valikoimaan.

Kiitos avustasi!

Toivo haluamasi tuotetta valikoimaan:
Alepa
PRISMA (sivun alaosassa palautelomake)
S-Market (sivun alaosassa palautelomake)
K-Kaupat (Kauppakohtainen ehdotus asiakaspalautelomakkeella)
R-Kioski (sivun alaosassa palautelomake)
XXL -tavaratalot
Tokmanni
Kärkkäinen
Minimani

Arvostelut

Tuotteelle ei ole vielä arvosteluja. Jätä ensimmäinen.

Arvostele tuote