Creatine pyruvate

100% puhdas kreatiinipyruvaattijauhe.

YLEISTÄ

SportLife Nutrition® Creatine Pyryvate on puhdasta kreatiinipyruvatejauhetta, joka tuotetaan uusinta teknologiaa apuna käyttäen.

Creatine Pyryvate on valmistettu ensiluokkaisista raaka-aineista korkeatasoisimmilla valmistusmenetelmillä.

Kreatiinipyruvaatti on uusi tehokkaampi muoto kreatiinista, jossa sen sijaan että käytettäisiin monohydraattia (kiteytettyä vettä) käytetään stabiloimaan pyruvaattia. Tällöin muodostuu uusi molekyyli nimeltään kreatiinipyruvaatti, joka on patentoitu. Valmistus tapahtuu lääkeainestandardien mukaisesti joka valmistuksen vaiheessa. Huomaa, että vain muutamilla yrityksillä on oikeus myydä aitoa kreatiinipyruvaattia.

Creatine Pyryvate on olennaisesti parempi tavalliseen kreatiiniin verrattuna monella tavalla. Ensinnäkin se on nopeampi-vaikutteinen, joten riittää, että otat 5g noin tuntia ennen harjoittelua saadaksesi välittömän vaikutuksen. Et siis tarvitse lataamista, kuten tavallisella kreatiinilla saadaksesi parhaan tuloksen.

Voimaa lisäävä vaikutus on vielä parempi kreatiinipyruvaatilla kuin tavallisella kreatiinilla. Tämä johtuu siitä, että kreatiinipyruvaatti imeytyy lihaksistoon 28% paremmin ja osittain myös siitä, että sen teho kestää pitempään harjoituksen aikana. Se että teho kestää pitempään tarkoittaa käytännössä sitä, että jos harjoitat useampaa lihasryhmää yhden harjoituskerran aikana niin voimatasosi säilyy useamman liikkeen ajan. Kreatiinipyruvaatin voimaa lisäävä vaikutus on hyödyksi kaikissa harjoitusmuodoissa, joissa tarvitaan maksimivoimaa, nopeutta ja räjähtävyyttä. Esimerkkeinä voisi mainita painonnoston, jalkapallon, jääkiekon sekä yleisurheilun.

Kreatiinipyruvaatilla on suorituskykyä kohottava vaikutus, joka vaikuttaa yhdessä voimanlisäyksen kanssa mm. joukkuelajeissa kuten jääkiekko, salibandy ja jalkapallo. Tavalliselta kreatiinilta puuttuu tämä vaikutus. Tehosta on hyötyä jopa puhtaasti kestävyyslajeissa kuten juoksu, pyöräily, spinning ja aerobic. Tutkimuksissa, joissa tutkittiin eliittisoutajia, huomattiin selvä ero suorituksessa. Syy tähän ei ole vielä tunnettu, mutta uskotaan sen johtuvan siitä että kreatiinipyruvaatti muuttaa lihasten energia-aineenvaihduntaa taloudellisemmaksi, luultavimmin johtuen molekyylin pyruvaatti-osasta.

Eräs toinen täysin ainutlaatuinen ominaisuus on, että kreatiinipyruvaatti muuttaa energian virtausta soluissa siten että solut käyttävät enemmän rasvaa energiana ja säästävät hiilihydraatteja. Tämä antaa osin taloudellisemman energia-kulutuksen kestävyyslajeissa ja osin hyvän avun mikäli haluaa laihtua muutaman kilon. Tässä suhteessa kreatiinipyruvaatti on täydellinen laihdutusvalmiste, koska se parantaa kehon kykyä polttaa rasvaa ja samalla antaa energiaa harjoitella kovempaa.

 

TUOTTEEN OMINAISUUKSIA

  • lisää lihasmassaa
  • lisää maksimivoimaa
  • parantaa sarjakestävyyttä
  • erinomainen rasvanpolttaja
  • tuotetta ei tarvitse tankata
  • ei juurikaan sido nestettä kehoon

SUOSITELTAVA VUOROKAUSIANNOS / KÄYTTÖOHJE

Sekoita 5g (1 ½ teelusikallista) jauhetta noin 45 minuuttia ennen harjoitusta. Suositeltava vuorokausiannos 5g.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

KÄYTTÖTARKOITUS

Harjoitustehon lisääminen.

AINEKSET

100% kreatiinipyruvaatti. Erityisvalmiste urheilijoille.

PAKKAUSKOOT

200g

SÄILYTYS

Huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna.

Matti Halonen: “Tuotekehitystiimimme on kehittänyt SportLife Nutrition® tuotteet täysin ilman kompromisseja, laadusta tinkimättä. Valitessasi minkä tahansa tuotteen SportLife Nutritionilta® ­voit olla varma, että sisältö ja toimivuus ovat korkeinta mahdollista tasoa. Suosittelen lämpimästi tuotteita kaikille harjoittelunsa tosissaan ottaville kuntoilijoille ja urheilijoille.”

Jälleenmyyjät:

Onneksi kaupat ottavat mielellään asiakkaiden toivomia tuotteita myyntiin.

Mikäli oma kauppasi ei vielä myy tätä tuotetta, voit esittää tuotetoiveesi suoraan kaupan henkilökunnalle tai klikata alla olevaa linkkiä, josta voit ehdottaa helposti tuotetta suosikkikauppaasi valikoimaan.

Kiitos avustasi!

Toivo haluamasi tuotetta valikoimaan:
Alepa
PRISMA (sivun alaosassa palautelomake)
S-Market (sivun alaosassa palautelomake)
K-Kaupat (Kauppakohtainen ehdotus asiakaspalautelomakkeella)
R-Kioski (sivun alaosassa palautelomake)
XXL -tavaratalot
Tokmanni
Kärkkäinen
Minimani

Arvostelut

Tuotteelle ei ole vielä arvosteluja. Jätä ensimmäinen.

Arvostele tuote